BikeChallenge Coaches

ze delen de kennis opgedaan in de topsport
18 mrt

Team BikeChallenge, o.l.v ex prof Maarten Nijland

Boek je 1 dag, 2 dagen of kies je voor meerdere overnachtingen in dit wieler sporthotel. De ervaren coaches van BikeChallenge, onder leiding van ex prof Maarten Nijland, delen in VillaVélo hun wielerpassie met jou. Ze kunnen je de prachtige plekken van Twente en daarbuiten laten zien. Maar ook geven ze de tips & tricks om technisch en conditioneel stappen vooruit te zetten. Ervaar hoe het is om tijdens een inspanning te ontspannen!

Een lekker sportief dagje uit of een letterlijk en figuurlijk grensverleggende tocht. En ’s avonds een leuke workshop in het wielercafé. BikeChallenge begeleidt je op jouw eigen niveau! Een tocht op de wielerfiets of mountainbike, Twente biedt heel veel moois. We hebben vaste arrangementen om te boeken maar ook leveren we maatwerk voor groepen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Het wordt een hele Challenge om Twente in één dag te ervaren dus kijk eens naar de arrangementen voor een unieke fietsvakantie in Nederland.

it never gets easier, you just get better

Maar ook voor de niet fietser hebben we de juiste begeleiders. BikeChallenge werkt met ervaren (ex)topsporters uit verschillende sportdisciplines die de “pieken en dalen” in de sport zelf hebben ervaren en delen hun kennis graag met je.

Je hardloop, wandel of zwemtechniek verbeteren? Trainingstechnisch hulp nodig of wil je juist een meerdaagse trainingsstage bij VillaVélo? Onze coaches hebben op het hoogste niveau gesport of sporten daar nog steeds en helpen ook jou graag naar een hoger niveau. De trainingen in groepen zorgen ook voor een perfecte teambuilding.
Onze coaches zijn daarnaast ook in het bezit van sport EHBO, AED en Reanimatie diploma’s voor net dat beetje extra zekerheid.