Fietshotel-Overijssel

Fietshotel Overijssel

Fietshotel Overijssel bevind zich aan de rand van de provincie bij de Duitse grens. Het andere Nederland met de rust, ruimte, en natuur. De plek voor de mens die zowel van fietsen als van ontspanning houd. U vind bij VillaVélo Twente de beste startplek voor de etappe. Het unieke fietshotel heeft alle faciliteiten die u zich wenst. Ons hotel met zijn bekendheid in de regio vanwege de uitzonderlijke eigenschappen en ligging vlak aan de Kuiperbergmet, mooie kamers allemaal met balkon of terras en de vele faciliteiten. Hierbij moet u denken aan veilige interne fietsenstalling, wasplaats voor de fiets, wielercafé, reparatieruimte, wellness enz. Alle voorwaarden zijn dan ook ruim aanwezig om een ontspannen verblijf te combineren met memorabele fietstochten in de directe omgeving.

Bekijk onze arrangementen

Fietshotel Overijssel voor de echte beleving.

Als het fietshotel in Overijssel heeft VillaVélo een uniek concept dat u nergens anders vind in Nederland. Aan de faciliteiten die we u kunnen bieden zal het zeker niet liggen, want voor de sportieve en/of enthousiaste fietsliefhebbers is alles aanwezig.

De mooiste fietsroutes

Een van de redenen achter de populariteit van VillaVélo Twente  als fietshotel in Overijssel is zonder twijfel het concept. Midden tussen de prachtige natuurgebieden van Ootmarsum, vlak aan de grens met Duitsland aan het NK wielerparcours en de faciliteiten die we u kunnen bieden is er nog een aantrekkelijk gegeven. Samen met Maarten Nijland van Bike Challange kunnen we u clinics aanbieden voor de mtb en de wielrenner. Hij kent het gebied op zijn duimpjes en kan u alle uniek plekjes laten zien en beleven. Vergaap u aan oeroude riviertjes,  onvoorspelbare zandverstuivingen.en prachtige heidevelden.

Neem contact met ons op

Hotelkamers