Hotel Twente

Hotel Twente

In het mooie Twente staat het eerste, enige en unieke fietshotel van Nederland. Aan de voet van de Kuiperberg in het pittoreske Ootmarsum omringd door diverse natuurgebieden vindt u ons hotel. De perfecte uitvalbasis voor de actieve wielrenner c.q. mountainbiker. Alle ingrediënten voor een echte fietsbeleving zijn aanwezig! Een veilige, afgesloten fietsenstalling, verse en voedzame maaltijden, fietswasplaats, wasservice van uw kleding, een echt fietscafé “Cafevélo“, Wellness en natuurlijke de ruime kamers voorzien van alle gemak. Tevens kunt u gebruik maken van de kennis van oud-profwielrenner Maarten Nijland, die graag voor u de clinics en workshops organiseert.

De combinatie van alle faciliteiten van het fietshotel en de kennis en vaardigheden van Maarten Nijland, maken dat wij u iets moois kunnen aanbieden. Daarnaast ligt het hotel ook nog direct aan het Nk parcours in ootmarsum van 2014 .

Fietshotel in Ootmasrum

 

Ootmarsum

Het stadje dat al meerdere keren het NK wielrennen heeft georganiseerd, ligt vlak aan de grens met Duitsland in het mooie afwisselende Twente.
Ootmarsum en omgeving biedt u echt alles op het gebied van fietsen, natuur en gastvrijheid. De omgeving biedt rust, ruimte en een prachtig coulisselandschap. Om de fietsbeleving compleet te maken raden wij u de clinics en speciale fietsroutes van Bike Challenge aan. De ervaren en professionele instructeurs van Bike Challenge laten u graag  op een sportieve manier kennismaken met het Twentse landschap. 

Twente

Twente, de streek waar rust en tijd een vorm van beleving is. Het “essenlandschap” zorgt ervoor dat u in Twente bijna voortdurend over glooiende wegen en paden fietst. Hoogtemeters ontstaan door stuwwallen, bereiken een maximale hoogte van 85 meter boven NAP en zorgen voor een afwisselende fietsrit met meer uitdaging dan menigeen verwacht.