Rapha Cycle Club

AMSTERDAM
10 aug

Rapha RCC op bezoek

Vandaag, zaterdag 6 augustus, kwam er een wielergroep op visite waar we zo net voor onze officiële opening toch wel trots op zijn, Rapha Cycle Club Amsterdam #RCCAMS

Een community van fietsliefhebbers met gevoel voor stijlvolle kleding en mooi materiaal. Oog voor uitdagende fietstrips en altijd tijd nemend voor een goede espresso of andere koffiespecialiteit.

Na ontvangst van de renners en stalling van hun racefietsen op het terras eerst natuurlijk een kop koffie met iets lekkers.

Onder de koffie deed Maarten een woordje namens VillaVélo met uitleg over het concept en aansluitend een rondleiding door VillaVélo. Na deze rondgang, waarbij we blij waren met hun positieve reacties over VillaVélo en CaféVélo, stond er een koude pasta buffet klaar om weer de juiste energie op te doen voor het vervolg van de rit door Twente en het Duitse grensgebied.

RCC Amsterdam bedankt voor jullie komst en de koffietips 😉 met ook een leuk stukje in ons gastenboek. Ook de intentie om in de komende maanden een gezamenlijke activiteit op te gaan zetten is een mooi vervolg op deze kennismaking.
Jan-Bert en Carien bedankt voor deze introductie van VillaVélo – zie jullie snel weer.