Single Blog Title

This is a single blog caption
17 jul

VIRO MTB event

Vlak voor de bouwvak werd door VIRO Hengelo hun jaarlijks terugkerende MTB event georganiseerd voor enkele medewerkers en relaties van VIRO.

Organisatie en begeleiding wordt al jaren door BikeChallenge gedaan en dit jaar kreeg VIRO dan ook de primeur om vanuit VillaVélo deze dag te beleven.

Na ontvangst van de deelnemers met een kop koffie en petit fours een korte uitleg over de dag en aansluitend omkleden in de wellness/kleedruimte van VillaVélo. De huurfietsen, die al op naam gerangschikt klaarstonden, werden uitgereikt aan degenen zonder eigen mountainbike.

Daarna werd de flinke groep van zo’n 35 mountainbikers op weg geleid door de instructeurs van BikeChallenge. Na een warming-up over wat glooiende wegen en enkele technische aanwijzingen ging de route het meer uitdagende Duitse grensgebied in. Fysiek en technisch werd er nu wel het nodige gevraagd van de deelnemers en ondertussen genoot een ieder van de verrassend afwisselende omgeving.

Na een 1,5 uur kwamen we bij de pauzeplaats aan voor een hapje en drankje en even met elkaar de ervaringen door te nemen. Na de pauze werd de groep opgesplitst in een beginnersgroep en gevorderden groep met elk een begeleider van BikeChallenge op kop.

Na zo’n 2,5 uur kwamen de groepen via twee verschillende terugroutes weer bij VillaVélo waar een koud drankje klaarstond en een ieder een lekkere douche kon nemen.

De sportieve dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ op het terras van CaféVélo.

VIRO bedankt voor jullie komst en tot de volgende mountainbike tour.