CaféVélo

de wielerhotspot in Twente

waar de geur van koffie wielerliefhebbers samenbrengt

Beleef niet uitsluitend een overnachting in VillaVélo maar maak ook kennis met hét wielercafé van Twente. De geur van versgezette koffiespecialiteiten, met veel aandacht bereid, in een unieke wielerambiance brengt sportliefhebbers tezamen. Als startpunt met een heerlijk ontbijt na een overnachting in het hotel, als vertrekpunt van de vele wielerclubjes maar ook als rustpunt of eindpunt van uw eigen fietsrit. Maar ook beleven we samen via het grote scherm de grootste wielerkoersen. En natuurlijk is er in het VillaVélo wielercafé naast een versgezette kop koffie ook een lekker speciaalbiertje en een vitale hap te verkrijgen. Dit alles op de flanken van de Kuiperberg.

uit de wind zitten

Bij ons heerst letterlijk en figuurlijk het juiste wielerklimaat

Tijdens de koudere dagen kun je in CaféVélo even lekker, van top-tot-teen, opwarmen met een vers gezette bak koffie, een kop thee of een mok warme chocomelk. Ondertussen warmen je voeten weer op door de behaaglijk warme vloerverwarming.

Maar ook als je net even een “jasje hebt uitgedaan” dan kun je even afkoelen op ons ruime buitenterras onder het genot van een heerlijk fris drankje.

Daarnaast kun je je fiets een wasbeurt geven op de wasplaats en je bidon bijvullen als je nog niet aan de finish bent, want voor sommigen geldt  “Parijs is nog ver”.


FRESH

COFFEE

MADE

TODAY

TOMORROW. TOO.

zakelijke arrangementen

voor bijeenkomsten, vergaderingen, lezingen & workshops

Make meetings happen at work

Groot genoeg voor een meerdaags vergaderarrangement en besloten genoeg voor een kleinere training. Een vergaderlocatie in een unieke ambiance in één van de mooiste stadjes van Twente.

Ook bieden we vitale buitenactiviteiten van lunchwandelingen tot meer inspannende uitdagingen. Dit als sportieve break tussen de vergaderingen, waarna u weer vol inspiratie en motivatie als team effectief aan het werk kunt.

services

Impressie